SUREO & SURE

Sureo & Sure

Sureo - Restonomiopiskelijaliitto

Sureo - Restonomiopiskelijaliitto on restonomiopiskelijoiden suunnannäyttäjä, tuki ja edunvalvoja. Sureon toimii yhteisönä kaikille restonomiopiskelijoille kooten yhteen restonomiopiskelijoita ympäri Suomen.

Sureo vaikuttaa opintojen laatuun ja haluaa luoda valtakunnallisesti tasavertaisen restonomikoulutuksen. Tällä hetkellä vaikutustyö tapahtuu suoraan jäsenyhdistysten kautta. Opintojesi aikana Sureo toimii tukena ja turvana sekä luo sinulle parhaan mahdollisuuden urakehitykseen. Tuomalla apua esimerkiksi urakehitykseen Sureo edesauttaa restonomi-identiteetin muuttumista sellaiseksi kuin sen kuuluisi olla - arvostettu, rohkea ja edelläkävijä!

Restonomi-identiteetin saaminen oikeaan arvostukseen, rohkeuteen ja edelläkävijyyteen tapahtuu yhdessä jokaisen restonomiopiskelijan kanssa.


Sureon jäsenyys on luotu restonomiopiskelijalle

Sureo - Restonomiopiskelijaliiton jäsenenä pääset osaksi valtakunnallista restonomiopiskelijaverkostoa ja saat jäsenhintaan kaikkien Suomen restonomiyhdistysten tapahtumat. Sureon jäseneksi voi liittyä jokainen restonomiksi opiskeleva. Jos olet päätoiminen tutkinto-opiskelija, maksat opiskelijan jäsenmaksua riippumatta siitä, teetkö palkkatyötä opiskelujesi ohessa. Sureon jäsenenä olet myös ammattiliitto Sure - Suomen Restonomiliiton opiskelijajäsen. Tämä tarkoittaa enemmän etuja - juuri sinulle!

Sureon jäsenyys on räätälöity juuri restonomiopiskelijalle, jotta restonomiopiskelijana saat tukea niin opinnoissa, työssä kuin vapaa-aikanakin. Sureo haluaa taata sinulle mahdollisuuden kehittään itsestäsi juuri sellaisen uratykin kun haluat olla!

Sureolla on kaksi jäsenyystasoa, joista voit valita itsellesi sopivan:Sureo Lite- jäsenyys 12 € / vuosi Sureo Star- jäsenyys 85 € / vuosi


Sureo Lite jäsenenä pääset osaksi valtakunnallista restonomiopiskelijaverkostoa, ja saat jäsenhintaan kaikkien Suomen restonomiyhdistysten tapahtumat. Jäsenyyteesi kuuluu kaikki Sureon ja Sure - Suomen Restonomiliiton edut ja palvelut, kuten lakimiespalvelut, Member+ -ostoedut sekä uraneuvonta, paitsi työttömyyskassa.

Tämä jäsenyys on sinulle kannattava, jos et ole työelämässä opintojen aikana.Sureo Star jäsenyyteesi kuuluu kaikki samat palvelut, kun Lite-jäsenyyteen, ja lisäksi työttömyyskassa. Työttömyyskassana toimii Erko - Erityiskoulutettujen työttömyyskassa. Sinun tulee täyttää työssäoloehto, jotta olet oikeutettu työttömyyskassaan. Voit maksaa jäsenyyden myös neljässä erässä vuoden aikana (21,25 € neljä kertaa vuodessa).

Tämä jäsenyys on sinulle kannattava, jos olet työelämässä opintojen aikana, kuten kesätöissä.

Restonomiliitto - Suuntaa näyttämässä

Sure - Suomen Restonomiliitto on restonomien suunnannäyttäjä ja yhteisö, jonka tavoitteena on kehittää Suomen matkailu- ja palvelualoja yhdessä restonomien kanssa. Restonomiliitto on Akavan Erityisalojen jäsenyhdistys, mikä tarjoaa liiton jäsenille laajan valtakunnallisen verkoston työelämän turvaksi. Restonomina saat kattavat ura- ja lakipalvelut, joilla voit rakentaa ja turvata urasi. Sureon jäsenenä olet automaattisesti Restonomiliitto Suren opiskelijajäsen.

Restonomiliiton tarkoituksena on edistää ja valvoa restonomien palkkaukseen, oikeuksiin sekä ammatillisiin ja yhteiskunnallisiin asioihin liittyviä etuja. Kauttamme saat kohdennettua apua ongelmiin niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin.